Bel: 085-8885642!
Kipper huren
Een tijdelijke oplossing voor vervoer, laden en lossen vindt u in het kipperverhuur van transportbedrijf Gebr. van de Wege. Ontdek hier onze mogelijkheden.

Kipperverhuur: tijdelijk gebruik van transport in eigen beheer

Als uw bedrijf gebruik wilt maken van extra transportmogelijkheden, kunt u rekenen op transportbedrijf Gebr. van de Wege B.V. voor kipperverhuur in Zeeland. Wij onderhouden ons aanbod perfect en zorgen voor regelmatige inspecties. Bovendien zijn onze kippers voorzien van de verplichte milieukleppen. Zo weet u zeker dat uw goederen niet alleen snel, maar ook veilig op de plaats van bestemming aankomen.

Toepassingen en voordelen

Een kipper biedt u diverse mogelijkheden en voordelen. Zo kunt u een kipper huren om deze te gebruiken bij agrarische of logistieke werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoeren van geoogste producten naar de verwerkingsplaats, het verplaatsen van grondstoffen tijdens grondwerken, of bulktransport van vaste of vloeibare producten. Zo zijn er nog vele andere toepassingen waar kipperverhuur uitkomst biedt.

Het voordeel van een kipper ten opzichte van een andere soort kar of container is dat u deze niet handmatig hoeft te legen. Een kipper beschikt namelijk over een hydraulisch mechanisme om automatisch te lossen. Dit bespaart u in tijd én kosten. Genoeg redenen dus om ook voor uw transportwerkzaamheden een kipper te huren.

Onze service

Met ons kipperverhuur kunt u in eigen beheer uw transport regelen, precies zo lang als u dat nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen kippers op het door u gewenste tijdstip klaarstaan bij uw bedrijf. Bovendien bieden wij u indien nodig uitgebreid advies om optimaal gebruik te maken van onze service en ons materieel.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van Gebr. van de Wege B.V. in Zeeland of wilt u meteen een kipper huren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij maken u wegwijs in ons assortiment. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 085-8885642. Daarbij kunt u met al uw vragen terecht via het contactformulier bovenaan deze pagina. Vul deze in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.